ЦЕНТЪР ПРОФЕСИОНАЛНО ОБУЧЕНИЕ "БЛЕНДА"
  [BG]   EN  

ОБУЧЕНИЕ
ЕВРОПЕЙСКИ СТАЖ 2015
КУРС ПО КОЗМЕТИКА
КУРС ПО КОЗМЕТИКА базово ниво интензивен
КУРС ПО МАСАЖИ
КУРС ПО ГРИМ
Курс по МАНИКЮР И ПЕДИКЮР
Курс по Перманентен грим
ОПЕРАТОР НА КОМПЮТЪР
КУРС ЗА ОФИС МЕНИДЖЪР
КУРС ЗА ОФИС СЕКРЕТАР
КУРС ПО ЕЛЕКТРОННА ТЪРГОВИЯ
КУРС по Он-лайн разплащания
КУРС ПО ГРАФИЧЕН ДИЗАЙН
КУРС ПО КОМПЮТЪРНА ГРАФИКА
КУРС ПО ФОТОГРАФИЯ
СЪТРУДНИК В МАЛЪК И СРЕДЕН БИЗНЕС
ГРАФИК
ЦЕНИ


Новини Езиков център "Бленда" Записване НАШИТЕ КУРСИСТИ СЕГА ДИСТАНЦИОННО ОБУЧЕНИЕ Фото Галерия За контакти

Новини / НОВИ КУРСОВЕ

12 Януари 10, 12:46 / Автор: www.blenda.dir.bg
Курс "МАСАЖИ" програма 8
Регенериращи, антиостаряващи, озаряващи масажи, които действат подмладяващо и ускоряват процеса рехабилитация при контузии и стари травми, на изхвърляне на токсините, 45+

Курс по "Масажи" към специалност Козметика,
ПРОГРАМА 8: Масажи - процедури от висш клас


1. SUPREME DHE.Age Интензивна регенерираща терапия за масаж с DHEA.

DHEA е една от най-модерните и актуални молекули в началото на 21 век. Нарастващият брой научни изследвания доказват, че влиянието на тази молекула върху процесите на остаряване и отслабване е изключително голямо. Ericson Laboratoire разработи терапия­та Supreme DHE.Age , за да задоволи желанието на дамите, които искат да постигнат цялостно подмладяване. Направените тестове доказват видимо подобряване на състоянието на кожата в края на първия месец. Курс от терапии може да се прилага 2-3 пъти годишно, без противопоказания. Всичко, което може да се случи, е кожата да изглежда все по-добре. DHEA прави кожата по-мека, по-еластична, по-устойчива, по-плътна, по-малко чувствителна към алергични реакции, намалява пиг­ ментацията и уеднаквява тена.
Supreme DHE.Age – високоефективна масажна терапия за “зрели” жени, желаещи цялостно да се погрижат за тялото си и да разрешат основните проблеми, които се проявяват след преминаването на определена възраст – поява на видими капиляри, венозни нарушения, стрии, лимфно задържане, напълняване.
Препоръчва се и като превантивна антиостаряваща терапия в годините 40 +, както и при състояния на временен стрес или хормонален дисбаланс. Продуктите съдържат DIOSGENINE, фитохормон, еквивалент на "хормона на младостта" DHEA, чието естествено производство в организма намалява прогресивно след 25 години, а той е от изключително значение за забавяне процесите на остаряване и редуциране на излишната мастна тъкан.



2. Разул терапия и масаж с Мароканска глина

Мароканската глина Разул (Rhassoul) е древна глина, образувана по АТЛАСКИТЕ ПЛАНИНИ в Мароко. Находищата на глина са дълбоко в земните недра, което затруднява изключително много процеса на добиване на глината. 

Мароканската глина Разул се използва от древни времена в името на красотата. Използвана е от императорските дворове в Египет и Древен Рим. И днес Мароканската глина Разул остава любим разкрасяващ продукт в много spa центрове в целия свят 

Мароканската глина Разул е с уникална структура и е съставена от 3 слойни минерали. Тези минерали се състоят от 2 слоя богати на силиций, алуминий, желязо, магнезий и др. Слой вода е рзположен между 2 слоя минерали. 

Мароканската глина Разул е богата на микроелементи. Те извличат токсините от кожата. Уникалната структура на глината я прави изключително мощна при абсорбиране на значителни количества вода и други течности слой по слой. По този начин глината подпомага изпотяването и елиминирането на токсините.



3. Масаж Боуен

           Масаж БОУЕН е една от силните техники за релаксация в света днес. Тя е базирана на теорията, че веднъж като се постигне пълна релаксация на тялото, вътрешната възможност да се отнесе всеки проблем на тялото и ума – чрез връщането им към баланс и хармония – е активирана.
              Някои от болестите които показват подобрение след терапия с масаж Боуен са: Мултипленна склероза, Церебрална парализа, Парализа на лицевия нерв, Мускулна дистрофия, Синдром на хронична умора, Фибромиалгия, Инсулт и Паркинсонова болест.

Има няколко теории за това как работи масажната техника Боуен. Една от тях навежда на мисълта, че „движението” Боуен стимулира проприорецепторите, сетивни влакна в края на периферната нервна система. Това окуражава тялото да се преустрои и да се върне към естественото си състояние на здраве. Проприорецепторите осигуряват възприемане на положението и движението на тялото в пространството, и са разположени в съединителните тъкани, мускули, сухожилия, ставни връзки и фасция.

Това е уникална форма на нервно-мускулно възстановяване. Тя работи не само чрез нервната система на структурно и мускулно ниво, но също чрез лимфната система и системата на кръвообращението.



4. Масаж "Гуаша"
Гуаша е масаж, който се отличава с практичност и лесно изпълнение. Именно поради това в съвременен Виетнам и Китай този масаж е получил широко разпространение. Най-важното е, че масаж Гуаша като цяло е насочен към излекуване на конкретни заболявания, към оздравяване и подмладяване. При това методиките са разделени на неголеми по обем програми, които е лесно да бъдат повтаряни и усвоени самостоятелно.
Масаж Гуаша
следва теорията на меридианите на китайската медицина. Тя стимулира притока на кръв и премахва през кожата изстудяването, отрицателната енергия, излишния огън и лимфни течности от тялото. При процеса се произвежда повече кръвен серум, с което се засилва имунната система на организма. Използва се плоска леко вдлъбната пластина със заоблени ръбове от виетнамска коза "гуаша" , на чието име е кръстен и самият масаж.


Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител


0.1017